MUŽI A - BOD V OSLABENÍ
MUŽI A - BOD V OSLABENÍ
29. 09. 2021

MUŽI A - BOD V OSLABENÍ

SOKOL KRÁLOVICE - SLAVOJ PODOLÍ 3:3 (1:1)

Královice - Podolí 3:3 (1:1)
Branky: 45.+1 Kučera, 52. Marek, 55. Pospíšil - 14. Jeník, 74. a 82. Sitta. ŽK: 47. Marek, 65. Vacík, 66. Hořický - 25. Hrubý, 65. Bednář, 66. Podobský. ČK: 27. Janoušek (Podolí). Rozhodčí: Nebáznivý - Zelený, Suchar. Diváků: 50.
Královice: Hubínek - Hořický, Vlček, Vacík, Malík - Krejča - Pospíšil (61. Chalupa), Krivosheev, Kučera, Staněk - Marek. Trenér: Josef Marek.
Podolí: Bartoš - Němeček, Bednář, Štrajt, Čmelík (55. Kocour) - Šumník (90. Vlasák) - Podobský, Rosendorf (72. Sulek), Janoušek, Jeník (66. Sitta) - Hrubý (51. Brezina). Trenér: Petr Majer.

Hlasy trenérů
Josef Marek (Královice): „Musíme prostě ty zápasy začínat líp. Zase 14. minuta a prohráváme 1:0. Nevím, čím to je. Soupeř byl lepší na balonu, pak se jejich rozdílový hráč nechal vyloučit. To nám pomohlo, mohli jsme začít hrát a vyrovnali jsme. O půli jsme si řekli, že musíme víc roztahovat hru, hrát rychleji a pak to šlo. Dali jsme na 2:1, na 3:1 a dalo by se říct, že bylo po zápase. Stačilo to dohrát tak, abychom soupeři nepomohli k nějakým standardním situacím. Druhý gól jsme jim předložili a třetí jsme dostali právě ze standardky. My jsme standardku neproměnili. Asi jsme za ten přístup víc nezasloužili. I když fotbal není o zásluhách, ale tak to je.”
Petr Majer (Podolí): „V Královicích, kde se nevyhrává, jsme s remízou spokojení. Byl to takový hektický zápas. Dostali jsme se brzy do vedení, ale pak jsme hráli v deseti. I v oslabení jsme nakonec dokázali smazat dvoubrankové manko. Takže remíza je pro nás hodně cenná.”

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ