MUŽI A - V ZAJÍMAVÉM UTKÁNÍ OPĚT BEZ BODŮ
MUŽI A - V ZAJÍMAVÉM UTKÁNÍ OPĚT BEZ BODŮ
06. 09. 2021

MUŽI A - V ZAJÍMAVÉM UTKÁNÍ OPĚT BEZ BODŮ

SOKOL KOLOVRATY - AFK SLAVOJ PODOLÍ 4:3 (2:2)

Kolovraty - Podolí 4:3 (2:2)
Branky: 32. a 66. Holík, 42. Gračko, 83. Böhm - 4. Brezina, 29. Podobský, 62. Rosendorf z penalty. ŽK: 73. Votřel, 86. Dejmek - 53. Brezina. ČK: 58. Brezina (Podolí). Rozhodčí: Král - Nebáznivý, Maslov. Diváků: 95.
Kolovraty: Bébr - Ráža, Votřel, Borek, Žitný - Klír (75. Dejmek) - Gračko, Kuchta (90. Brom), Holík, Hejno - Buchtík (46. Böhm). Trenér: Jakub Slezáček.
Podolí: Bartoš - Němeček, Bednář, Štrajt, Jeník - Podobský, Rosendorf, Janoušek, Krob - Hrubý (79. Zezula), Brezina. Trenér: Petr Majer.

Hlasy trenérů
Jakub Slezáček (Kolovraty): „Divoké utkání. Hned v úvodu jsme museli dohánět stav z 0:2, pak v průběhu z 2:3. To, že se nám nakonec povedlo utkání otočit, je zásluhou obrovské vůle kluků. Tak jako hodně mužstev v této době bojujeme s obrovskou marodkou. Někteří nastupují ve stavu, ve kterém by za běžných okolností nehráli, o to má otočený výsledek větší váhu. Náš soupeř na tom byl podobně, přesto se hrál zajímavý zápas plný zajímavých výkonů.”
Petr Majer (Podolí): „Byl to ukázkový případ, jak prohrát dobře rozehraný zápas. Vedli jsme 2:0 a Kolovraty jsme k ničemu nepustili. Pak jsme je dostali do hry vlastní chybou, darovali jsme jim gól po naší špatné rozehrávce. Extra nás netlačili, ale do půle jsme je pustili k vyrovnání 2:2, a tím se domácí dostali do hry. Pak to byl otevřený zápas, my jsme se ještě penaltou dostali k vedení 3:2. Ale pak jsme takovou vlastní naivitou a nezkušeným přístupem dokázali ještě zápas ztratit. Vedete venku 3:2, tak byste to měli hrát zezadu a výsledek hlídat...”

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ