U13 - ZLATÝ ZÁVĚR ROKU 2014
U13 - ZLATÝ ZÁVĚR ROKU 2014
17. 12. 2014

U13 - ZLATÝ ZÁVĚR ROKU 2014

1.MÍSTO

V sobotu 13.prosince jsme se v krásné hale v Milovicích loučili s podzimní částí sezóny 2014/2015. Turnaje na tomto místě máme rádi nejen proto, že se nám zde pravidelně daří, ale také proto, že si zde v teplém halovém prostředí můžeme zahrát na kvalitní umělé trávě. Na turnaj jsme jeli s chutí si co nejlepšími výkony a dobrým umístěním užít závěr sezóny. To se nám v obou pohledech podařilo téměř na sto procent.

Od počátku turnaje jsme se prezentovali kvalitní týmovou hrou, podpořenou skvělým individuálním výkonem Jendy Kaufmana. Ten si po zásluze odnesl trofej pro nejlepšího střelce turnaje za 13 branek v 5 utkáních. A nebýt etiky při rozdávání cen, musel by jistě získat i ocenění pro nejlepšího hráče turnaje. Pochvalu ovšem zaslouží celé mužstvo.

V turnaji se nám podařilo vyhrát všech 5 utkání, ke kterým jsme nastoupili, když jsme postupně dokázali porazit týmy Sadské (3:2), Aritmy (2:1), Zličína (9:0), Výběru Nymburského kraje (4:3) a Mostu (5:0). Ve všech zápasech jsme dominovali nejen výsledkově ale zejména herně.

Získali jsme tak po zásluze zlaté medaile a už se můžeme v klidu těšit, co nám nadělí Ježíšek pod stromeček.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ