U15 - DÁLE VE VÍTĚZNÉM DUCHU
U15 - DÁLE VE VÍTĚZNÉM DUCHU
24. 11. 2014

U15 - DÁLE VE VÍTĚZNÉM DUCHU

SLAVOJ PODOLÍ - SOKOL KOLOVRATY
Po třítýdenní zápasové pauze, kdy jsme doléčovali zranění a vypomáhali ostatním ročníkům v jejich soutěžích, jsme si k přátelskému utkání pozvali tým z Kolovrat. Byli jsme zvědaví, jak na tom jsme v porovnání s týmem z čela pražského Přeboru.
Chvíli nám trvalo, než jsme si zase zvykli na zápasové tempo. Téměř v každém podzimním zápase se nám podařilo dát gól do 10. minuty a ani tento zápas nebyl výjimkou. V 8. minutě po spolupráci Procházky s Brezinou jsme otevřeli skóre - 1:0. První poločas nabídl ještě pár šancí na obou stranách, ale žádná akce se gólově neujala.
Ve druhém poločase ubylo kvality a přibylo soubojů i faulů. Hra byla dost rozkouskovaná a k vidění byly více emoce než gólové šance. I tak jsme dokázali přidat ještě druhý gól, když Brezina obešel dva hráče, posunul Svobodovi a ten krásně trefil k tyči - 2:0. Soupeře jsme do vážnější šance nepustili, a když Kaňka svůj únik zakončil vedle brány, utkání skončilo dvoubrankovou výhrou.
Moc kvality utkání nepobralo, některé individuální akce i kombinace však byly ke koukání. 
 
Každopádně od 3. září jsme neprohráli, ze 17-ti zápasů nás dokázaly porazit jen lídr Přeboru ABC Braník a mladší dorost FK Podještědí. Jsme na prvním místě se čtyřbodovým náskokem, postoupili jsme do čtvrtfinále Poháru. Z tohoto pohledu lze hodnotit podzimní část jako vcelku vydařenou, na druhou stranu je stále na čem pracovat. Čeká nás těžká zimní příprava i náročné zápasy Zimní ligy v kategorii U17. Nicméně vše směřujeme k jarním bojům a doufejme i ke zdárnému postupu do Přeboru Prahy. ​​

DALŠÍ ČLÁNKY

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ