U12 - VYDAŘENÝ VSTUP DO NOVÉ SEZÓNY
U12 - VYDAŘENÝ VSTUP DO NOVÉ SEZÓNY
10. 09. 2019

U12 - VYDAŘENÝ VSTUP DO NOVÉ SEZÓNY

FSC LIBUŠ - SLAVOJ PODOLÍ 2:3 (0:0)
V sobotu 7.9. 2019 jsme odehráli první Mistrovské utkání v Libuši.
Letošní rok pro nás začal vstupem do vyšší mládežnické kategorie, kluci začali hrát 7+1.
Přípravě na nový herní systém jsme věnovali zimní část loňské sezóny, pokračovali jsme na soustředění a vše jsme chtěli zrůročit  v dnešním zápase. 
 
Do utkání jsme nastoupili velice nervózně, což se odráželo v našem herním výkonu. Prvních několik minut jsme dost chybovali, soupeř se rychle rozehrával a hru často přenášel na naší polovinu. Naštěstí se soupeřům neopovedlo vstřelit gól. Naši kluci se dostali do herního tempa, začali odebírat balony a hra se postupně vyrovnala. Do šatny jsme odcházeli za stavu 0:0. 
 
Druhý poločas pro nás nemohl začít lépe, zatlačili jsme soupeře na jeho polovinu a po dorážce z poza vápna jsme vstřelili první gól. Zápas v tu chvíli nabral ještě vetší tempo. Soupeři se po naší chybě v obraně podařilo vyrovnat a začínali jsme od začátku. Po skvěle kopnutém rohu a ještě lepší hlavičce jsme šli v 56. minutě do vedení 1:2. Soupeř opět zareagoval a z rychlého protiútoku dorovnal. 2:2. Kluci se rvali do poslední minuty a nenechali žádný balon náhodě. Minutu před konce utkání skvěle vybojovali roh, určili si jeden z naučených signálů a soupeře překvapili tak, že obrana ani gólman nestihli včas zareagovat, 2:3. 
 
Výsledek jsme udrželi do konce utkání a tak jsme mohli oslavit první vítězství a skvělý vstup do sezóny. 

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ