MUŽI A - NEVÝRAZNÝ VÝKON = DALŠÍ PROHRA
MUŽI A - NEVÝRAZNÝ VÝKON = DALŠÍ PROHRA
05. 09. 2019

MUŽI A - NEVÝRAZNÝ VÝKON = DALŠÍ PROHRA

FK ÚJEZD NAD LESY - SLAVOJ PODOLÍ 3:1 (2:0)

Zavítali jsme na horkou půdu nováčka z Ujezda nad Lesy (pro nás to vypadá,že horká půda bude všude ).

Z minulého vítězného utkání nám vypadl Martin Bednář,kvůli příjemným rodinným povinnostem.

Za domácí naopak k prvnímu zápasu nastoupil zkušený David Jarolím otřískaný bundesligou a repre,nutno podotknout,že asi díky němu byla jejich rozehrávka ,hlavně v prvním poločase velmi kvalitní,klidná a přesná.

Co napsat k prvnímu poločasu ?.

Nemám rád klišé  ,,nováčkovský elán  “,každopádně elánu ,ale i pohybu, důrazu,fotbalovosti měli domácí jednoznačně více .Domácí od začátku diktovali hru a vytvářel i si i šance ,my jsme naopak nebyli schopný podržet míč a dát si vic jak tři nahrávky po sobě , k tomu je zapotřebí pohyb,který jak už jsem uvedl,nám chyběl. 

Ve 20. minutě se domácí zaslouženě ujali vedení ,když z větší vzdálenosti vystřelil Snop a se štěstím skákavá střela zapadla k tyči.

Cca v 30. Minutě jsme předvedli jediný světlý okamžik prvního poločasu,Radek Hanzlík poslal doleva průnikovou přihrávku  na Jirku Kroba ,ten zatáhl míč až k brance soupeře a hezkou přihrávkou pod sebe mě vyzval ke vstřelení gólu cca z penalty, mohl jsem si to zastavit a uklízet k tyči ,misto toho jsem míč (za)kopl z první dva metry vedle soupeřovy pravé tyče .

Ve 34. Minutě jsem špatnou přihrávkou na půli soupeře založil útok domácích ,na tři přihrávky se dostali do vápna po pravé ruce Michala Vondrky a nechytatelnou střelou na zadní tyč ,navýšil domácím vedení L.Šedivý.

Takto skončil první poločas.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji ,trochu jsme to vytáhli více dopředu a lépe kombinovali.

Kdyz domácí  ošetřovali svého hráče za postranní čarou ,začali jsme vepředu presovat a neslo to svoje ovoce ,získávali jsme míče na soupeřově  polovině, proto byli nebezpečnější a vytvořili si šance.

V tomto úseku hry šel Robert Jůzek sám na golmana ,ale nedokázal ho prostřelit .

V 51. minutě dostal Robert Jůzek dárek od sparťanské legendy Jardy Blažka .

Po centru do vápna mu vypadl balon přímo k nohám Roberta, ten už neměl problém dovést míč za brankovou čáru ,2:1.

O 5 minut později udělal chybu jejich stoper,když dělal kličku na posledním ,odebrali jsme mu míč a postupovali dva na jednoho,Jirka Krob dostal míč  k noze a byl sám před golmanem,bohužel Bláža ukázal  ,že věk je jen číslo a předvedl výborný zákrok, po němž se i sám zvedl:-)

V 60. minutě rozhodčí na 5 minut přerušil utkání ,protože se na obloze ukázalo pár blesků,což bylo místo timeoutu domácích a bohužel pro nás, domacím to pomohlo.

Po této nucené pauze ,už si nevybavuji nějakou naši šanci.

Ve druhém poločase jsme i díky Vencovi Hruškovi o neco více drželi balon a kombinovali,ale krom úvodu bez šancí.

V 70. minutě po mé ztrátě balonu před našim pokutovým územím,šli domácí do dvoubrankového vedení a to už si v poklidu pohlídali ,protože my už jsme nebyli nebezpeční .

Zasloužená výhra domácího Újezdu nad Lesy,Újezd byl lepší ve všech aspektech hry a my krom začátku druhého poločasu byli odevzdání a nic nepředvedli.

Od nás hodně málo,to by nestačilo ani na Houslice ,natož příští týden na Admiru.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ