MUŽI A - NEPŘÍJEMNÁ PROHRA V HOSTIVAŘI
MUŽI A - NEPŘÍJEMNÁ PROHRA V HOSTIVAŘI
16. 05. 2019

MUŽI A - NEPŘÍJEMNÁ PROHRA V HOSTIVAŘI

SK HOSTIVAŘ - SLAVOJ PODOLÍ 2:1 (0:1)

Na hřiště týmu Hostivaře jsme přijížděli sobotní dopoledne s vědomím, že zde musíme uspět za každou cenu, abychom se vyhnuli bojům o záchranu. Bohužel jsme však po slibném začátku odjeli bez bodu…

 Zápas začal za pěkného počasí v 10:30 a po slibném začátku, kdy jsme kombinační hrou po zemi soupeře z Hostivaře jasně přehrávali a čekali jsme pouze na to až dáme gól. Po několika náznacích šancí, centrů a nepřesných koncových přihrávkách se po chybě v rozehrávce dostal ke střele Ondra Mráček. Jak je jeho zvykem, bylo ta neskutečná rána. Pro nás naštěstí tuto střelu tečoval domácí obránce a tak jsme se mohli v 11 minutě zápasu radovat z vedoucího gólu. Do koce poločasu pak byly k vidění na obou stranách veliké šance, náš Michal střelu domácího útočníka reflexivně vyrazil na roh a jeho bratr Matěj se ve velké šanci lekl a pro jistotu ani nevystřelil, a tak se šlo do šaten pro nás za výhodnějšího stavu 0:1.

 Do druhé poločasu jsme však nastoupili velice laksně a již v 2. minutě druhého poločasu jsme udělali chybu po které nás soupeř potrestal, stav 1:1. Domácím tato situace nalila krev do žil a nás naopak srazila, nehráli jsme náš fotbal a soupeř nás dostupoval a nenechal nic vymyslet. Bohužel k druhé chybě jsme se uchýlili v 61. minutě, po špatném odbránění standardce domácích a neuhlídání dvou hráčů soupeře před naší bránou, dal soupeř vítězný gól. Do konce zápasu nás již soupeř k ničemu nepustil a tak jsme ztratili dobře rozehraný zápas a  důležité tři body.

 Nutno říct, že máme vše stále ve svých rukou a pořád je jen na nás jak k jednotlivým zápasům přistoupíme a dáme tak týmům pod námi šanci nás předběhnout.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ