MUŽI A - DALŠÍ KORÁLKY NAVLEČENY
MUŽI A  - DALŠÍ KORÁLKY NAVLEČENY
15. 04. 2018

MUŽI A - DALŠÍ KORÁLKY NAVLEČENY

SLAVOJ PODOLÍ - SK MODŘANY 2:0 (0:0)
V rámci 17. kola 1.A třídy jsme se utkali se soupeřem ze spodní části tabulky, kterým byly Modřany. O Modřanech víme, že hrajou zarputile, tvrdě a většinou z bloku a do útočné třetiny se dostávají dlouhýma balonama.
 
Utkání jsme začali hodně aktivně a hned od začátku jsme dokazovali, kdo bude určovat tempo hry. Prvních 20 minut jsme si vypracovali několik slibných příležitostí, které jsme ale nedokázali dotáhnout do gólového konce. Za zmínku stojí střela Hrušky z úrovně vápna po odraženem balonu a sólový průnik Mraka, kde už běžel z mírného úhlu sám na golmana, kterého překonat nedokázal. Těmito šancemi jsme celkem slušně rozchytali hostujícího golmana a bylo jasné, že po úvodním tlaku bude náročné vstřelit branku.
 
Do druhého poločasu jsme vstoupili odhodlaný konečně prolomit naší neproduktivitu a to se povedlo někdy v 60 minutě. Na centr z pravé strany si naběhl Jůzek, který se odpoutal od svého bránícího hráče a hlavou nedal golmanovi šanci, 1:0. Další minuty zápasu jsme se nejspíše ukolébali vedoucím golem a úroveň zápasu připomínala okresní přebor. Spoustu chyb, ztrát a začali jsme nechávat hrát i do této chvíle bezradného soupeře. Něco kolem 70. minuty zápasu jsme z brejkové situace, kdy krásně po levé straně utekl Janovský a poté předložil "lahůdku" Svobodovy do prázdné branky, konečně navýšili naše vedení a bylo rozhodnuto.
 
Závěrem bych chtěl upozornit na fakt, že s ambicemi které momentálně máme, musíme soupeře jako byly Modřany porážet mnohem jednoznačněji a vyšším rozdílem. Další zápas nás čeká v sobotu 21.04 od 10:30 na Zličíně, kde budeme opět favority a zápas musíme zvládnout.

 

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ