U15 - TŘI BODY Z JULISKY
U15 - TŘI BODY Z JULISKY
04. 11. 2017

U15 - TŘI BODY Z JULISKY

DUKLA C - SLAVOJ PODOLÍ 1:3 (1:1)

V dalším mistrovském utkání jsme se na Julisce utkali s Duklou Praha. Domácí tým nastoupil ve velice silné sestavě, včetně nejlepšího střelce ligového výběru a skvěle chytajícího brankáře, a tak jsme kluky připravovali na to, že nás nečeká vůbec snadné utkání. To se také potvrdilo, soupeř byl velice kvalitní a kombinoval prakticky bez větších chyb. Hrálo se velice otevřené utkání s velkým množstvím šancí na obou stranách. Nám se podařilo otevřít skóre po krásné kombinaci Vlacha se Zdobnickým. Soupeř následně vyrovnal v poslední vteřině prvního poločasu střelou zpoza vápna.

V prvním poločase nám chyběla větší hladovost a snaha urvat vítězství na svou stranu. O poločasové přestávce jsme tedy klukům zdůraznili důležitost utkání a nabádali je k daleko větší bojovnosti. Do druhé půle jsme vstupovali s jasným cílem zlomit utkání na svou stranu a odvézt si všechny tři body. Dukla ze začátku sice lépe držela balón a vytvářela si určitě náznaky šanci, ale naše obrana fungovala spolehlivě a soupeře k ničemu nepouštěla. My jsme hrozili především z rychlých protiútoků, které se nám bohužel nedařilo dlouho přetavit v rozhodující branku. Rozhodující moment utkání přišel v 52. minutě, kdy se na polovině hřiště rozběhl s míčem kapitán Zdobnický, pohrál si s celou domácí obranou a po krásné individuální akci překonal domácí brankáře. Pár minut před koncem jej napodobil podolský kanonýr Tran Lu a uzavřel skóre utkání. Z Dukly si tedy odvážíme vítězství a pokračujeme nadále bez ztráty bodu.

Vítězství se nerodilo vůbec snadno, ale chlapci opět potvrdili, že v důležitých momentech se umí semknout a působit na hřišti jako jeden tým. Jen tak dál!!!

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ