U12 - BOJOVNOST PŘINÁŠÍ OVOCE
U12 - BOJOVNOST PŘINÁŠÍ OVOCE
25. 09. 2017

U12 - BOJOVNOST PŘINÁŠÍ OVOCE

ÚJEZD P4 - SLAVOJ PODOLÍ 3:9 (1:6)

V sobotu 23.9. jsme sehráli další mistrovské utkání, tentokrát na hřišti týmu Újezd Praha 4. Trochu jsem se děsil před startem sezony, zda letní příprava přinese to, v co jsme doufali. Řekl bych, že odpovědí mi bylo dnešní odehrané utkání. Hráči bez ostychu vletěli do prvního poločasu s cílem dát rychlý gól a zajistit si tak herní pohodu. Faktem je, že toto se nám nevydařilo, neb jsme s úvodním hvizdem urychleně inkasovali velmi pěkný gól od soupeře. Paradoxem zůstává, že střelcem branky je námi zapůjčený vlastní hráč do soupeřova týmu. Hráči týmu Újezd se potýkali s velkou marodkou a tak samotný start utkání byl ohrožen….to jsem nechtěl dopustit.

Ovšem toto bylo jediné zaváhání z naší strany a výsledek 3:9 v náš prospěch je odrazem velmi pěkného herního projevu a velké dávky bojovnosti. Za předvedený výkon musím všechny hráče pochválit a současně jsem moc rád, že byly splněny do písmene všechny mé požadavky, které jsem před zápasem hráčům kladl na srdce……bez srdíčka hrát prostě nejde.

Samostatnou kapitolou je i výkon gólmana Davida….neuvěřitelné zákroky v jeho podání brali dech. Jeho ledový klid při rozehrávce naopak přiváděl k šílenství samotné trenéry. A tak závěrem musím konstatovat, že všichni hráči byli skvělí a za předvedený výkon všem opravdu děkuji.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ