U17 - ZIMNÍ LIGA V PLNÉM PROUDU
U17 - ZIMNÍ LIGA V PLNÉM PROUDU
24. 01. 2017

U17 - ZIMNÍ LIGA V PLNÉM PROUDU

LEDNOVÁ PŘÍPRAVA
Během tří lednových víkendů jsme odehráli tři utkání Zimní ligy mladšího dorostu pořádanou Gordicem Kačerov. Všechny tři jsme zvládli vítězně....
 
 
Gordic Kačerov - Slavoj Podolí 1:3 (1:1)
 
Hned v prvním utkání nás čekalo pro nás tradiční derby. Za silného mrazu, sahajícímu až -10°C, opět dostáváme gól v první minutě po neshodě stopera s gólmanem. Přemrzlý povrch nedovoloval ani jednomu týmu lepší kontrolu míče a boj se odehrával povětšinou mezi velkými vápny. Těsně před koncem poločasu jsme po rychlém brejku dokázali vyrovnat. Druhé poločasy máme silnější, což se potvrdilo i v tomto utkání. Celopoločasovou převahu jsme potvrdili dvěma krásnými brankami a domácí už k ničemu nepustili.
 
 
Slavoj Podolí - ČAFC 8:0 (4:0)
 
Soupeř nás moc neprověřil, na vysokou výhru nám stačil průměrný výkon. Pár pohledných akcí jsme předvedli až ve druhém poločase, většina branek padla po rychlých křídelních akcích a důrazem ve vápně.
 
 
Slavia Jesenice - SLavoj Podolí 1:2 (1:1)
 
Tým Jesenice, hrající o čelo středočeského Přeboru, byl po dlouhé době soupeřem, který zakládal kombinační akce už od gólmana a obránců a byl i velmi silný na míči. S naším pomalým a nedůrazným pressinkem si soupeř často lehce poradil a jen díky pozorné a rychlé obraně jsme ho nepouštěli do finálních přihrávek a zakončení. V prvním poločase jsme měli asi o dvě šance víc, nicméně poločas skončil 1:1. Do druhého poločasu jsme vysunuli pressink hodně vysoko a především začali být agresivnější a důraznější. Díky tomu  jsme získávali míče již na polovině jesenických a přicházeli naše šance. Ovšem tentokráte naše střelecká muška připomínala hodně nepovedený biatlonový závod. Naštěstí jsme přeci jen jeden gól dokázali vstřelit a když jsme přežili dvě šance soupeře, zůstalo skóre 2:1 pro podolské.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ