HRAJEME FAIR PLAY
HRAJEME FAIR PLAY
01. 11. 2016

HRAJEME FAIR PLAY

Ocenění od soupeře

Dobrý den,

chtěl bych ještě jednou poděkovat a smeknout před klukama z mladšího dorostu za gesto fair play z nedělního utkání s SK Hostivař. Nebývá to dnes úplně zvykem, velmi si toho vážím a dovolil jsem si informovat o Vašem gestu i FAČR viz. níže.

Hodně úspěchů a radosti z fotbalu!

David Kronovetr
vedoucí ml. dorostu SK Hostivař

Dobrý den,

chtěl bych se s Vámi podělit o jeden zaznamenání hodný zážitek. V neděli 30.10.2016 se ve druhé třídě mladšího dorostu utkaly kluby Podolí a Hostivaře. Bylo to vyhecované utkání o první místo v tabulce.  Za stavu 1:1 ve druhém poločase odpískal rozhodčí nesmyslně gólmanovi Hostivaře dlouhé držení míče a nařídil uvnitř vápna nepřímý volný kop. Následovalo několika minutové dohadování, které bohužel vyvrcholilo mým vyloučením z lavičky hostů. 

Pak se ale stalo to, kvůli čemu píši. Hráči Podolí tuto nabízenou standardku odmítli a míč hostivařským vrátili!!! Takové gesto fair play od mladých kluků za takového stavu a v tak důležitém utkání - hluboce se klaním, smekám a děkuji!

Pokud by snad FAČR udělovala nějaké ceny fair play nebo třeba rozdávala vstupenky na repre:-) , pak doporučuji ocenit mladší dorost Slavoje Podolí.

David Kronovetr
vedoucí ml. dorostu SK Hostivař

 

Vedení AFK Slavoj Podolí Praha je velice potěšeno fair play chováním mužstva mladšího dorostu. Jen tak dále.

 

 

 

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ