U13 - FAMÓZNÍ HOANG
U13 - FAMÓZNÍ HOANG
16. 05. 2016

U13 - FAMÓZNÍ HOANG

SLAVOJ PODOLÍ - FC HÁJE 8:2

Ve čtvrtek 12.5. jsme se v domácím utkání poměřili s týmem Hájů, který se během jarní části vytáhl již na třetí místo v tabulce. V případě výhry na našem hřišti se navíc mohl dotáhnout na druhé místo. My jsme chtěli nechat zapomenout na naše poslední, nepříliš kvalitní výkony. O motivaci tak měly postaráno obě mužstva a i vzhledem k znovuotevření našeho úžasně vypadajícího pažitu se dalo očekávat velmi zajímavé utkání.

 V úvodu jsme se, stejně jako v našem podzimním utkání, nechali týmem Hájů zatlačit do defenzivy. Ze dvou rychlých brejků dnes famózně hrajícího Hoanga jsme se ale dostali již v páté minuté do dvoubrankového vedení, které dalo ráz tomuto utkání. Tým Hájů zjistil, že jsme schopni se vyrovnat jeho taktice dlouhých nákopů až na naše obránce a po 15 minutách hry se odhodlal praktikovat také kombinační hru, stejně jako my. Nutno podotknout, že s touto hrou jsme se dokázali vyrovnat ještě lépe. Celé utkání se vyvíjelo v duchu neproměněných šancí, kdy jsme vždy my nevyužili tři, načež tým hostů jednu. A tak pořád dokola… I tak se ale podařilo díky našemu vyššímu počtu šancí docílit velmi vysokého vítězství 8:2.

 Naprosté superlativům za svůj výkon zaslouží náš jarní tahoun Hoang, na jehož rychlost a sílu nebyl náš soupeř absolutně schopný reagovat. Pochválit bych ale chtěl celý tým, který se dokázal více než dobře vyrovnat s absencí našeho klíčového hráče Stýbla. Hráli jsme rychle a účelně, a kdybychom dokázali proměnit každou brankovou šanci, mohli jsme dnes soupeři nastřílet klidně i 20 gólů. Pochvalu pak zaslouží také obrana, která se velmi dobře vyrovnala s opravdu šikovnými a hlavně silnými útočníky soupeře.

 Doufám, že nás tato výhra ve zbytku soutěže uklidní a již během příštích pár kol se s předstihem staneme mistry své soutěže. Dneska kluci klobouček :)

 

Sestava: Pauer Matěj, Tran Luu Hoang, Zdobnický Matěj, Halasz Ondřej, Pokorný Václav, Kerda Matyáš, Smetivý David, Campara Lorenzo, Blecha Matěj, Kabeláč Jan

 

Góly: 6x Tran Luu Hoang, 1x Kabeláč Jan, 1x Kerda Matyáš

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ