U13 - RAKETOVÝ START
U13 - RAKETOVÝ START
02. 05. 2016

U13 - RAKETOVÝ START

SLAVOJ PODOLÍ - UNION VRŠOVICE 6:0 (5:0)

Ve čtvrtek 28. dubna jsme se utkali v 15. kole Pražského přeboru na našem domácím pažitu s Unionem Vršovice. Po minulém nezdaru jsme se chtěli opět naladit na vítěznou vlnu a nedat soupeřům za námi šanci se na nás v tabulce dotáhnout. Na soupeře jsme chtěli vlétnout a nedat mu šanci již od počátku utkání. To se nám povedlo na výbornou, když jsme se již v první minutě dostali do vedení. V průběhu poločasu jsme soupeře téměř nepustili k míči a plynule navyšovali skóre na poločasových 5:0. I v druhém poločase jsme toto utkání využili k potrénování držení míče a přenášení hry. Soupeř, který proti nám nastoupil, byl opravdu velmi slabý a v podstatě se s míčem nedostal na naší polovinu. Utkání jsme tedy v poklidu dotáhli do vítězného konce a můžeme se již soustředit na posledních 7 utkání a dokončení našeho, již před sezonou avizovaného cíle, tedy vítězství v této soutěži.

 

Kluky bych chtěl pochválit za to, že se snažili po celé utkání hrát kombinační fotbal, rychle napadat a neuchylovat se k jednoduché hře, která by v tomto utkání určitě přinesla daleko vyšší vítězství než konečných 6:0.

 

Sestava: Pauer Matěj, Tran Luu Hoang, Hauner Jakub, Blecha Matěj, Zdobnický Matěj, Smetivý David, Stýblo Tomáš, Halasz Ondřej, Kabeláč Jan, Kerda Matyáš

 

Góly: 2x Tran Luu Hoang, 2x Kabeláč Jan, 1x Halasz Ondřej, 1x Zdobnický Matěj

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ