MUŽI A - VYDŘENÁ VÝHRA
MUŽI A - VYDŘENÁ VÝHRA
01. 02. 2016

MUŽI A - VYDŘENÁ VÝHRA

SLAVOJ PODOLÍ - SLOVAN KUNRATICE 1:0 (0:0)

Dne 24. 1. jsme nastoupili k 3.turnajovému zápasu na hřišti ve Střešovicích, které z důvodu oblevy místy připomínalo bazén, což se skvěle hodilo k našim novým ,,plaveckým” čepicím. K utkání jsme nastoupili bez našich týmových hvězd a playmakerů, kteří byli buď zranění, na horách, či jinak zaneprázdnění. Na střídání jsme tedy měli pouze jednoho hráče.

Již od začátku utkání nás Kunratice zaskočili svou běhavostí a tvorbou hry a dá se říci, že první poločas byli lepším týmem, zejména ve střední části hřiště, kde vyhrávali osobní souboje i většinu odražených míčů. Do soupeřova mužstva se vrátili někteří hráči z dob minulých, které můžeme nazvat srdcaře. Oproti podzimu soupeř posílil a kádr zkvalitnil, to vše pod taktovkou nového trenéra. Soupeř měl více šancí a standardních situací, leč smůlu v zakončení. Nutno podotknout, že několik střel dokázal zneškodnit jako vždy výborný brankář Vondrka Z naší strany jsme si dokázali vytvořit jednu či dvě větší šance za poločas, ale kunratická obrana před ním byla dobře připravená.

K druhému poločasu se tedy šlo za stavu 0:0. Hra se u obou týmů více otevřela a my dokázali vyrovnat hru. V 70. minutě Kouba vhazoval autové vhazování tradičně na Jůzka u kterého stáli 2 hráči, přesto dokázal jemnou tečí protečovat za see, kde do souboje neohroženě vletěl červenka, míč ovšem prošel až na zadní tyč kde střelou po zemi kotek překonal padajícího golman. 1:0. Za pět minut na středu Jůzek vysunul Koubu do běhu po levé straně, který zatáhl balon a krásně odcentroval na volného kotka na malém vápně. Byla to 100% šance, ale jak známe Kotka z tréninku bylo nám jasné že Kotek z takových pozic neskóruje, ten dává pouze patičky Vondrkovi mezi nohy, nuže Koty hlavou vedle. Průběh hry se začal vyhrocovat. Fidler si vjel do vlasů se svým kamarádem a došlo k výměně názorů, poté Vondrkab vletěl neohroženě do souboje z Kunratickým útočníkem az hranicí vápna, ale jelikož od začátku ledna posilujeme ve fitnes Jan Kareš kunratický útočník o hlavu větší 30 kilo těžší souboj prohrál. Vondrka byl prostě jako zeď.

Posledních 10 minut zápasu pak Kunratice dohrávali v 10ti lidech, jelikož po hlavičkovém souboji Jůzka s protihráčem si tento hráč pohmoždil ruku a nebyl schopen hrát. Soupeř na lavičce již neměl hráče. Závěr utkání jsme tedy zvládli odkopat a odjeli jsme tak s pocitem výhry. Příští týden nás čekají domácí Střešovice A.

 

Sestava: Vondrka M, Janovský, Veverka, Svoboda L, Perl, Červenka, Kotek, Jůzek, Andrle, Kouba, Flusek

Náhradník: Fidler

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ