MUŽI A - PO VOLNU NA PLNÝ PLYN
MUŽI A - PO VOLNU NA PLNÝ PLYN
19. 01. 2016

MUŽI A - PO VOLNU NA PLNÝ PLYN

S ELÁNEM DO PŘÍPRAVY

Po podzimní části sezóny a zaslouženém prosincovém odpočinku se svěřenci Josefa Jarolíma pilně pustili do přípravy na jarní část sezony. V tabulce Podolský celek přezimuje na čtvrtém místě, stále však pomýšlí a vzhlíží k pozicím ještě o malinko výše.

S přípravou hráči vůbec neotálí a hned od prvních dnů jí berou zostra. Již 4.ledna se až na vyjímky téměř celý tým hlásil trenéru Jarolímovi k prvnímu tréninku. Trenér přivítal své ovečky v novém roce a popřál jim mnoho zdarů do druhé půlky sezóny.  Poté své stádo předal cvičiteli, který bude hráčům dávat zabrat každé úterý. Mimo úterního cvičení mají hráči další trénink ve čtvrtek, kdy trénují běh.

Při prvním tréninku se tým dozvěděl novou informaci, na základě které nastane malá změna. Martin Kotek oznámil všem v kabině, že se úspěšně dostal na školu nicméně v Dánsku a proto nebude k dispozici týmu po dubu jeho studia. Martinovi samozřejmě gratulujeme a přejeme mu mnoho zdaru a snad se s ním opět po ukončení studia (2,5 roku) setkáme. Jan Fidler si při cvičení natáhl zádový sval, ale brzy snad bude opět v plném tréninkovém nasazení.

Nicméně našla se i pozitiva. Do tréninkového režimu se již zapojil i Matěj Vondrka, který ještě sice není 100% zdráv, ale po pauze, zaviněné zraněním, je to jistě vítaná vzpruha pro celý tým.

Změna oproti předchozím letům nastala v zimním turnaji, kde se Podolský celek letos zůčastní turnaje o pohár U DVOU na Střešovickém hřišti, kde změří své síly s týmy, jako jsou Cholupice, Kunratice, Tempo, Motorlet U19, atd.

Poslední přípravný zápas odehraje tým o víkendu 19.-20.3.2016 proti týmu TJ Ďáblice.

Následovat bude druhá polovina sezóny, na kterou se všichni těšíme a pokusíme se nasbírat co nevíce bodů pro co nejlepší umístění v tabulce.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ