U10 - KLOBOUK DOLŮ
U10 - KLOBOUK DOLŮ
23. 10. 2015

U10 - KLOBOUK DOLŮ

TJ BŘEZINĚVES - SLAVOJ PODOLÍ 5:3

Datum: 18. 10. 2015

Místo konání: Březiněves – tráva

Účastnili se: Robin Korejs, Jan Obrtel, Daniel Frank, Martin Gottwald, Tomáš Riley, Luděk Imramovský, Jáchym Tomsa, Dorota Rychnovská, Marceli Ojrzynski

Nedělní sychravé odpoledne nás čekal soupeř z Březiněvsi. Prohra 5:3, přesto neodpovídá průběhu. Vezměme to, ale po pořádku.

Do utkání jsme vstoupili aktivně a s chutí hrát. Využívali jsme velkého prostoru, které nám hřiště umožňovalo. Zde se projevily se naše individuální schopnosti. Byť jsme od úvodu měli více ze hry, tak jsme prohrávali 2:0. Ani nepříznivý výsledek s námi nic neudělal, řekl bych spíš naopak.

Na hřišti pouze kraloval jeden tým a to jsme byli my. Každý z aktérů na hřišti předvedl fantastický výkon. Díky tomu se nám podařilo zdramatizovat poslední čtvrtinu, do které jsme šli za nerozhodného stavu, 2:2.

Soupeři se podařilo na začátku poslední čtvrtiny dvěma rychlými góly otočit skóre na svou stranu. Nám se podařilo snížit na rozdíl jednoho gólu. Bojovali jsme jako lvi, ale soupeř nám uštědřil ještě jednu ránu a na tu jsme už nebyli schopni odpovědět.

Přesto je potřeba vyseknout poklonu za to, co všichni na hřišti předvedli. Věřím, že tento výkon bude pro kluky a i naši slečnu odrazovým můstkem.

Podíl na tomto krásném zážitku mají i rodiče a rodinní příslušníci, kteří klukům fandili a byli jim velkou podporou. Za to jim patří veliký dík a doufám, že i oni si zápas užili stejně jako kluci.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ