U9 - HODNOCENÍ SEZÓNY
U9 - HODNOCENÍ SEZÓNY
22. 06. 2015

U9 - HODNOCENÍ SEZÓNY

2014/2015

Jelikož už máme odehraná všechna mistrovská utkání, tak si myslím, že je čas na krátkou rekapitulaci jarní části resp. celé sezóny.

Do sezóny jsme vstupovali s minimem hráčů, přesto se nám díky náborům a dalším aktivitám podařilo rozšířit ročník 2006 a stabilizovat počty kluků a potažmo dívek. Což já osobně považuji za největší výhru celé sezóny.

Všichni během celé sezóny poctivě pracovali a nelze nikomu nic vytknout. Ve spolupráci s atletickou trenérkou i trenérkou gymnastiky jsme se nevěnovali jenom fotbalu, ale i doplňkovým aktivitám. A i k těmto tréninkům všichni přistupovali zodpovědně.

Jako z všeho, tak i z této sezóny je potřeba vzít si ponaučení do té další. Příští rok už nebudeme mladší přípravka, ale starší a čeká nás opět něco nového. Jsem přesvědčen o tom, že se s tím popasujeme velmi dobře.

Na závěr toho krátkého shrnutí bych rád poděkoval Vám rodičům za to, jak jste podporovali kluky. Ale také Vám patří dík za spolupráci během celého roku. Abych citoval jednoho z hráčů: „ Byli jste skvělí!“

Také bych rád poděkoval vedení Podolí, které nám v průběhu, celé sezóny vycházelo vstříc. A také nese svůj podíl, na tom, jak ročník 2006 úspěšně funguje.

Na úplný závěr bych rád poděkoval panu Gottwaldovi, bez kterého by nejenom 2006, ale i 2005 a 2004 nefungovali, tak skvěle. Nemám na mysli pouze jeho působení na hřišti, ale hlavně mimo něj. Slovy nelze ocenit, to co pan Gottwald udělal a dělá pro kluky. Počínaje vybavením pro kluky, přes turnaje a konče soustředěním.

Bez těchto lidí, jako je pan Gottwald, by fotbal na této úrovni zanikl.

Všem Vám přeji krásné léto. Klukům a holkám přeji, ať si dostatečně odpočinou, přesto doufám, že nezanevřou na sportování. A budu se na Vás na všechny těšit v nové sezóně.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ