U15 - OPĚT VÝHRA, OPĚT V DESETI
U15 - OPĚT VÝHRA, OPĚT V DESETI
31. 05. 2015

U15 - OPĚT VÝHRA, OPĚT V DESETI

SK HOSTIVAŘ - SLAVOJ PODOLÍ 2:6
V dalším venkovním zápase jsme vyjížděli na hřiště nevyzpytatelného soupeře - SK Hostivař. Začali jsme velmi dobře, první šanci ve druhé minutě jsme neproměnili, ale hned o minutu později jsme po hezké akci otevřeli skóre - 1:0. V prvních dvaceti minutách jsme si dokázali vypracovat dostatek šancí na uklidňující náskok, ale většinou nás vychytal gólman domácích nebo jsme nedokázali kvalitně zakončit. Posledních patnáct minut prvního poločasu jsme postupně přenechávali aktivitu domácím a ty toho využili minutu před koncem poločasu k vyrovnání na 1:1. 
Po poločasové domluvě jsme se naštěstí vrátili k naší kombinační hře a během deseti minut nám to přineslo dvougólový náskok. Bohužel nepřesná rozhodnutí hlavního rozhodčího přinášela na hřiště nervozitu, která vyústila ke zbytečnému dohrání menšího hráče domácích naším stoperem a následovala červená karta. Na jaře už třetí, což je na můj vkus docela dost. Opět tedy téměř dvacet minut dohráváme o deseti, ale kvalitní defenzivou Hostivař do ničeho zásadního nepouštíme. Naopak jsme dokázali využívat okének v domácí obraně a dalšími třemi góly navýšit rozdíl na pět branek. Gólovou tečku dali zápasu domácí, v poslední minutě upravili na konečných 2:6 z jejich pohledu.
Co dodat...jsem rád, že po vyloučení kluci udrželi nervy i jazyk za zuby a neumožnili hlavnímu rozhodčímu poslat nás ještě do menšího počtu. I v deseti jsme se nezatáhli a jen nebránili, ale dokázali jsme přidat další tři góly.
Jedeme dál, jdeme od zápasu k zápasu a uvidíme, na co to bude v tabulce stačit....
 
Více na našich stránkách www.podoli2000.estranky.cz

DALŠÍ ČLÁNKY

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ