MUŽI A - MODŘANY SI ODVEZLY PĚT FÍKŮ
MUŽI A - MODŘANY SI ODVEZLY PĚT FÍKŮ
14. 04. 2015

MUŽI A - MODŘANY SI ODVEZLY PĚT FÍKŮ

SLAVOJ PODOLÍ - SK MODŘANY 5:1

Slavoj Podolí – SK Modřany 5:1 (2:1)

 

branky: Vondrka, Pospíšil, Jůzek, Hrubý, Mráček

 

Sestava: Vondrka Michal, Flusek, Pospíšil, Zezula, Svoboda J., Červenka, Vondrka Matěj, Hrubý, Mráček, Svoboda L., Jůzek; do hry zasáhli také: Pinkava, Janovský, Andrle, Dvořáček.

 

V sobotním dopoledni proti sobě nastoupila dvě mužstva, která zvládla naprosto odlišně závěry svých zápasů minulého kola. Náš kolaps v závěrečných minutách na Střešovicích ani nemusím připomínat, zato hosté z Modřan dokázali vyhrát nad Nebušicemi brankou právě v 90. minutě.

 

První minuty utkání ale naznačily, že co bylo, bylo a do tohoto střetnutí jsme vstoupili jako jednoznačně aktivnější. Hned ve 3. minutě si naskočil na dlouhé vhazování Svobody J. Mráček, ale nedokázal zamířit mezi tři tyče. V 6. minutě jsme se již z první střely na branku radovali. Po jednom z centrů trefil odražený míč nádherně z voleje Vondrka a bylo to rychle 1:0. Po patnácti minutách hry se hosté oklepali a hra se relativně vyrovnala. I díky našim „nevynuceným chybám“ v rozehrávce při útočné fázi jsme hostům nabízeli možnost přiblížit se našemu pokutovému území. Ve 20. minutě zahrávaly Modřany rohový kop na zadní tyč, kde trefil Prokopčuk míč tak zvláštně, že nejprve jasně směřoval metr vedle, ale nečekaným odrazem se odrazil od tyče do branky. 1:1. Toto vyrovnání nás zaskočilo a bylo to znát. Naštěstí nám za deset minut vrátil sebevědomí a hlavně vedení 2:1 Pospíšil, když se hlavou prosadil také po rohovém kopu. Zbytek poločasu jsme si bez výrazných momentů na jedné či druhé straně pohlídali, a tak byl stav po první půli 2:1.

 

Nevím jestli to bylo tím, že hráči hostů zůstali o poločasové přestávce na hřišti a nešli do šatny, každopádně do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupili dosti vlažně a v 52. minutě toho využil Jůzek. Po skákavé přihrávce za obranu si odstavil tělem bránící hráče a poslal míč za záda brankáře Kořínka. 3:1. I nadále jsme nepolevovali a byli lepší, i když naše hra mohla být více rozvážná, protože zbrklost v rozehrávce nás připravila o možnost dostávat se do více šancí. V 70. minutě ohrozili modřanští naposledy gólmana Vondrku, a to střelou doprostřed z pětadvaceti metrů. O dvě minuty později našel Svoboda J. svou přihrávkou za obranu Hrubého a ten z následného úniku přidal čtvrtý gól. Následnou rozehrávku hostů na vlastní polovině vystihl Mráček, dostal se přes obránce a de facto bez zájmu hráčů Modřan šel úplně sám na bezmocného Kořínka. 5:1. Zbývalo patnáct minut a utkání se jen formálně dohrávalo. Hosté se již na nic nezmohli a výhra 5:1 je pro nás velkým povzbuzením, obzvláště, když Zbraslav (podruhé v řadě) i Stodůlky ztratily body…

 

 

 

V neděli 19.4. jedeme do Stodůlek, kde od 17:00 nastoupíme proti vedoucímu celku tabulky. Poslední dvě vzájemná utkání jsme dokázali vyhrát 1:0. Případné vítězství nás přiblíží k úplné špičce tabulky. Néváhejte a přijďte se podívat a podpořit nás!

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ