U15 - Z KOPANINY VEZEME TŘI BODY
U15 - Z KOPANINY VEZEME TŘI BODY
27. 05. 2018

U15 - Z KOPANINY VEZEME TŘI BODY

FC P.KOPANINA - SLAVOJ PODOLÍ 1:4 (0:2)

V neděli po poledni nás čekal výlet na letiště do Přední Kopaniny. Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání se silným soupeřem, který má ve svém středu možná nejlepšího hráče celé soutěže. Utkání se navíc odehrálo na těžkém terénu, který připomínal spíše betonové drniště něž kvalitní travnatý pažit.

Do utkání jsme vstoupili s cílem prodloužit naší vítěznou sérii a přiblížit se vysněnému titulu. Začátek utkání vypadal spíše jako nácvik rohových kopů (během prvních 10 minut jsme jich kopali 8). Branku se nám z nich ovšem i přes obrovské šance vsítit nepodařilo. Poté se hra trochu uklidnila. Domácí velice pozorně bránili a my neměli potřebnou kvalitu, abychom je přehráli. Vysvobození přinesl až konec první půle, kdy se po dvou křídelních akcích kapitána Zdobnického krásně prosadili kanonýři Kagawa a Stýblo.

Do druhé půle jsme bohužel nevstoupili úplně šťastně, soupeř se po pár minutách dostal snad poprvé v utkání do našeho vápna a naší nešikovností z toho byla penalta, ze které jsme inkasovali. Na nás díky tomu sedla nervozita a zbytek utkání se proměnil v nekoukatelnou křeč. Kopanina naštěstí neměla sílu si vypracovat jakoukoliv další šanci a nám se podařilo opět ke konci zápasu přidat dvě pojišťující branky.

Vítězstvím jsme se opět přiblížili zisku přeborového titulu. Už tuto středu nás navíc čeká finále poháru a našim cílem je jednoznačně získat vítěznou trofej i v této soutěži.

DALŠÍ ČLÁNKY

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ