U15 - ROK JE ZNÁT
U15 - ROK JE ZNÁT
12. 09. 2016

U15 - ROK JE ZNÁT

SK STŘEŠOVICE - SLAVOJ PODOLÍ 4:1 (1:0)

Další utkání jsme sehráli na neobvyklé žluté trávě ve Střešovicích. V týdnu nás bohužel postihla velká ztráta, kdy si náš klíčový hráč Hoang na tréninku nešťastně zlomil kotník. První prognóza je, že si možná fotbal nezahraje až jeden rok. Pevně věříme, že se dokáže vrátit dříve a alespoň na jaře nám ještě pomůže. Držíme palce!!!

V zápase na Střešovicích se již plně ukázala úskalí přechodu na velké hřiště a hra proti staršímu a fyzicky vyspělejšímu soupeři. Vidět to bylo jak na samotné hře, tak především na obdržených brankách. Proti stejně starému soupeři bychom takové branky určitě nedostávali, ale musíme se s tím prostě srovnat a dospělejší hře soupeřů se přizpůsobit, protože nás podobné zápasy čekají celý tento ročník. Na naší hře bylo bohužel vidět, jak moc nám chyběl v útoku Hoang. První poločas jsme se nebyli schopní vyrovnat s hrou soupeře a dostat se do pořádného zakončení. Soupeř nás, díky své jednoduché hře plně dlouhých míčů, držel na naší polovině a po střele z obrovské dálky se také ujal vedení. Nutno říct, že naprosto zaslouženému, protože v prvním polovině jsme hráli hluboko pod svoje možnosti.

Po poločase jsme lehce překopali sestavu. Výkon a především nasazení se výrazně zlepšilo a začali jsme konečně být vyrovnaným soupeřem. Zápas se lámal zhruba po patnácti minutách druhé půle, kdy nám pro velmi sporný ofsajd nebyl uznán vyrovnávací gól po hezky rozehraném rohu. Ve chvíli, kdy jsme začali soupeře lehce přehrávat, jsme bohužel po sérii velkých chyb obdrželi druhou branku. Na obrat jsme bohužel i přes velké úsilí tentokrát opravdu neměli a soupeř celkem zaslouženě vyhrál. V zápase jsme předvedli obrovské množství jednoduchých chyb a celkový výkon, především v prvním poločase, byl spíše zklamáním. Věřím, že v týdnu dobře potrénujeme a příští týden budeme opět ty šťastnější a veselejší my.

Gól: 1x Halasz Ondřej

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ